Fen Bilgisi Öğretmen Adaylarından Bilim Şenliği!

Etkinlik Tarihi: 12 Haziran 2022 17:53

Fen Bilgisi öğretmen adayları tarafından Özel Çağdaş İlkokulu’nda Bilim Şenliği düzenlendi. Prof. Dr. S. Deniz KORKMAZ ve Doç. Dr. Nejla GÜLTEPE tarafından yürütülen "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında İlkokul 3. ve  4. Sınıf öğrencilerine yönelik deneyler tasarlayan öğrencilere Fizik 2 dersini alan 1. Sınıf öğrencileri de destek verdi. Kolay bulunan bulunabilen malzemelerle kazanımlara uygun deneyler tasarlayan öğrencilerimiz 3 Haziran 2022 tarihinde gün boyunca okul öğrencileriyle deneylerini gerçekleştirdi. Araş. Gör. Merve YAVUZ ve Bölüm Laboratuvar sorumlu öğrencisi Gizem ÇETİN’ inde katkı sağladığı şenliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Şenlik sonunda öğrencilerimizi kutlayan İlkokul Müdiresi Neslihan SAĞNAK hazırlanan deneylerin ve öğrencilere sunum şekillerinin okulun tecrübeli öğretmenleri tarafından takdir gördüğünü, gelecek yıllarda gerçekleştirmek  istediklerini ifade etti. Bilim şenliği, öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize teşekkür belgelerinin sunumuyla sona erdi.

Bilim Şenliği Etkinliğinde Emeği Geçen Öğretim Elemanlarımızı ve Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.