TR | EN
Öğretmen Adaylarımız’dan Örnek Topluma Hizmet Projesi: Gazlıgöl Ortaokulu Etkinliği

Etkinlik Tarihi: 15 Haziran 2022 17:18

Bölümümüz Matematik Eğitimi Anabilim Dalı’nda yürütülen Topluma Hizmet Projesi kapsamında bir grup öğrencimiz Dersin Sorumlu Öğretim Üyesi Dr. Emre EV ÇİMEN ve Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ rehberliğinde Afyonkarahisar’da İhsaniye’de bulunan Gazlıgöl Ortaokulu’nda bir günlük etkinlik gerçekleştirmişlerdir. Bölümümüz 2014 mezunu Matematik Öğretmeni Zeliha ERTEKİN ile işbirliği içerisinde yürütülen projede okula bağış amaçlı kitap kampanyası gerçekleştirilmiştir. Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ’in “Hayatımız Matematik” başlıklı konuşması sonrasında; Matematik öğretmen adayları tarafından düzenlenen bilgi yarışması, sosyal ve matematiksel oyun ve eğlence programı ile öğretmen adayları ortaokul öğrencileri ile fakülte-okul işbirliği kapsamında kıymetli zaman geçirmişlerdir. Gazlıgöl Ortaokulu etkinliği sonrasında öğretmen adayları dönüş yolunda Emre Gölü’nü ve Ayazini Köyü’nü ziyaret ederek günübirlik etkinliklerini tamamlamışlardır.

Bu değerli etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Hocalarımız Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ, Dr. Emre EV ÇİMEN’e ve Geleceğin ÖğretmenlerineGazlıgöl Ortaokulu Müdürü Emre UĞUR'a, mezunumuz Matematik Öğretmeni Zeliha ERTEKİN’in şahsında Gazlıgöl Ortaokulu’nun Değerli Öğretmenleri’ne ve Öğrencilerine teşekkür ederiz.

Bölüm Başkanlığı