BÖLÜMÜMÜZÜN TÜBİTAK-2209-A PROJE BAŞARISI

Etkinlik Tarihi: 21 Kasım 2022 20:31

Bölümümüz Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencimiz Tuğba ÜNAL’ın Prof. Dr. Cansu FİLİK İŞÇEN danışmanlığında yürüteceği “Gıda Endüstrisi Atık Su ve Arıtım Çamurlarından İzole Edilen Bakterilerin Amilaz Aktiviteleri Üzerine Optimizasyon Çalışmaları” başlıklı çalışma ile Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencimiz Feride GÖKSU'nun Prof. Dr. Aytaç KURTULUŞ danışmanlığında yürüteceği "İlköğretim Matematik Dersi İçin Etkileşimli E-Kitap Tasarımı ve Niteliğinin Değerlendirilmesi" başlıklı proje TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye layık görülmüştür.

Öğretim Üyelerimizi ve Bölümümüz Öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.