BÖLÜMÜMÜZ 2021 ÇEVRİMİÇİ MEZUNİYET TÖRENİ
3.07.2021
Öne çıkan görsel

Çevrimiçi MEZUNİYET TÖRENİ'miz  30 Haziran 2021 Çarşamba Günü Değerli Mezunlarımızın, Kıymetli Ailelerinin ve Bölümümüzün Değerli  Öğretim Üyelerinin katılımları İle gerçekleştirilmiştir. İstiklal Marşı'nın ardından, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK'ın, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Özden TEZEL'in açılış konuşmaları ile başlayan mezuniyet töreni, Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ'in ve Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanlarımızın konuşmaları ve öğrencilerimize dilek ve temennilerini sunmaları ile devam etmiştir. Mezuniyet töreninde öğrenciler tarafından hazırlanan ve öğretmenlik mesleğine ilişkin bazı videolara yer verilmiş olup, programda öğrencilerin de dört yıl içinde aldıkları eğitime ve bölümümüzde öğrenci olma konusundaki genel değerlendirmelerine yer verilmiştir. Mezun öğrencilerimizin duygusal anlar yaşadıkları mezuniyet töreninde, öğretim üyelerine teşekkürlerini ilettikleri ve çevrimiçi mezun olmalarına rağmen bölümümüzde öğrenci oldukları için, ESOGÜ'de ve Eskişehir'de eğitim aldıkları için kendilerini şanslı saydıklarını belirttikleri görülmüştür. 2021 Çevrimiçi Mezuniyet Töreni Öğretmen Andı ile tamamlanmıştır.

İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI MEZUNİYET TÖRENİNDEN KESİTLER

FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI MEZUNİYET TÖRENİNDEN KESİTLER

Sevgili Öğrencilerimizi ve Kıymetli Ailelerini tebrik ederiz.

Mezuniyetlerinin ülkemize, toplumumuza ve tüm insanlığa faydalı olmasını temenni ederiz.

<< BÖLÜM BAŞKANLIĞI >>