TR | EN
Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ ve Prof. Dr. M. Zafer BALBAĞ SÖĞÜT'te...
15.11.2019
Öne çıkan görsel

Söğüt Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Konferans Verdiler.

 

Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ ve Prof. Dr. M. Zafer BALBAĞ Bilecik- Söğüt'te...

Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ ve Prof. Dr. M. Zafer BALBAĞ, ev sahipliğini Söğüt Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yaptığı, Söğüt Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri'nin de katıldıkları "Matematik ve Fizik Bilimlerinin Günlük Hayattaki Yeri" konulu konferanslarını verdiler. 

Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YILDIRIM'ın da katılımı ile gerçekleşen konferansta, Öğretim Üyelerimizin etkili sunumları ve gerçek yaşam durumlarından özenle seçtikleri örnekleri ile öğrenciler bu iki disiplinin günlük yaşamdaki yeri ve önemi konusunda bilgi ve bilinç kazandılar. 

Konferans sonrası Söğüt Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Satıa BİRSEN ve Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YILDIRIM, Prof. Dr. Kürşat YENİLMEZ ve Prof. Dr. M. Zafer BALBAĞ Hocalarımıza teşekkür ederek, günün anısı olması düşüncesi ile Söğüt'e özgü Keyfiye isimli şalları ve teşekkür plaketlerini takdim ettiler. 

Matematik ve Fizik gibi günlük yaşam ilişkisi kurmada zorlanılan bu iki alanı konu alan konferans içerikleri ile Eskişehir ili sınırları dışına çıkarak  üniversitemizi temsil eden Hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız. 

Bölüm Başkanlığı