Doç. Dr. Ersin KARADEMİR Odunpazarı Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Davetlisi Olarak Konferans Verdi.
24.11.2019
Öne çıkan görsel

Milli Eğitim Bakanlı'ğının Kasım Ayı Mesleki Çalışma Programı çerçevesinde, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Nasrettin Hoca Eğitim Bölgesi” olarak planlanan etkinlikler kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Karademir tarafından  “Disiplinlerarası Beceriler ve STEM” adlı bir konferans vermiştir.

Bu konferansı ile Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda bulunan 10 okulun yaklaşık 400 öğretmenine bilgi veren Hocamız Doç. Dr. Ersin Karademir'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.