Prof. Dr. Özden TEZEL Özel Çağdaş Okulları'nın Seminer Programı'nda Seminer Verdi.
24.11.2019
Öne çıkan görsel

Prof. Dr. Özden TEZEL "Eğitimde Güncel Yaklaşım ve Yöntemler" Başlıklı Seminer Verdi.

Fakültemiz Dekanı & Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden TEZEL, Özel Çağdaş Okulları'nın Seminer Programı kapsamında yer verdiği Öğretmen Eğitimleri'nde, "Eğitimde Güncel Yaklaşım ve Yöntemler" başlıklı içeriği ile öğretmenlerle buluştu. "İyi öğretmen daima öğrenci kalmayı başarabilendir" sözünden hareketle, "Öğrenen Öğretmen" ve "Güncel Öğretmen" olmanın bir gereklilik olduğu günümüzde, güncel yaklaşım ve yöntemleri bilmek, doğru ve etkili bir biçimde kullanmak önemli olmaktadır. Bu bakış açısı ile oluşturulan seminerdeki başarısından dolayı Hocamız Prof. Dr. Özden TEZEL'i tebrik ediyor, kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.